Project omschrijving

Wij zijn Willemsen Zwembaden, officiële Starline dealer en al sinds 1995 actief in de wellness sector. Wij dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel en zullen steeds alles in het werk zetten om voor een onberispelijke samenwerking zorg te dragen. Al onze projecten worden uitgevoerd door ervaren monteurs en onderhoudstechnici, steeds onder toezicht van de zaakvoerder zelf.

Bij ons kunt u terecht voor het gamma dubbelwandig geïsoleerde Monoblock zwembaden van Starline, maar evengoed voor een bouwkundig zwembad op maat. Wilt u een zelfbouwpakket? Of bent u op zoek naar een partner voor een totaalproject? Alles kan, wij hebben alles onder één dak!

Want naast zwembaden hebben wij ook een gamma aan spa’s, sauna’s, infraroodcabines, stoombaden en buitendouches. In onze winkel kunt u ook een breed gamma aan onderhoudsproducten en accessoires vinden.

U kunt alles komen ontdekken in onze showroom waar wij o.a. ook een zwembad in werking hebben staan om alles grondig te kunnen toelichten.

Wij begeleiden u graag bij het realiseren van uw droom, zodat u voortaan iedere dag heerlijk kunt genieten van uw wellness thuis!