EUSA Award 2023

We weten nu wie de mooiste zwembaden van Europa bouwt…

Een Belgisch bedrijf maakt er deel van uit!

Ook dit jaar heeft de European Union of Swimming Pool and Spa Associations (EUSA) een wedstrijd georganiseerd om de mooiste prestaties in de schijnwerpers te zetten!

De zwembadsectorprijs wordt sinds 2013 jaarlijks uitgereikt door EUSA in samenwerking met de nationale zwembadverenigingen in Europa om de bouw van de mooiste privézwembaden te belonen.

Leden van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals werden daarom uitgenodigd om deel te nemen aan deze wedstrijd om misschien beloond te worden voor hun prestaties tijdens de EUSA AWARD 2023.

Dit jaar hebben 282 zwembaden uit 11 landen deelgenomen aan de wedstrijd in 2023, en op 24 oktober werden de winnaars van de EUSA AWARD 2023 aangekondigd tijdens de Aquanale-beurs in Keulen. Ze komen uit zeven landen: Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en… België!

De BFZ is trots om aan te kondigen dat het bedrijf Willy Naessens Swimming Pools de Gold EUSA Award 2023 heeft gewonnen in de categorie Domestic Indoor Pools!

De Federatie feliciteert Willy Naessens Swimming Pools met hun overwinning en vooral met deze indrukwekkende prestatie!

Hoe vind je een aannemer in uw buurt?

Een aannemer zoeken