Voorzieningen & Materiaal

Wellnessruimte

Of het nu gaat om de stress weg te werken na een lange werkdag, om een goede nachtrust voor te bereiden of om eenvoudigweg te genieten van het gunstig effect van het warme water of de warmte op uw lichaam, met een wellnessruimte rond uw zwembad kan u genieten van een puur ontspanningsmoment.

Afdekking

Uw zwembad beschermen en afdekken kan voordelig lijken uit veiligheidsoverwegingen, maar zorgt eveneens voor comfort: op die manier behoudt het water van uw zwembad dezelfde temperatuur, blijft het water proper, enz.

Veiligheid

Wanneer u uw zwembad aanlegt, is het belangrijk om ook aan de veiligheidsvoorzieningen te denken die u ten volle van uw zwembad zullen laten genieten. Een eerste beveiliging kan gebeuren via luiken. Deze kunnen automatisch of manueel gesloten worden en zorgen er bovendien voor dat uw zwembadwater proper en …

Accessoires

U kan uw zwembad personaliseren en aanpassen volgens uw wensen en behoeften. De ene wilt eerder ludieke accessoires, anderen verkiezen eerder praktische of decoratieve accessoires. Ook hier hangen de opties die u wenst toe te passen niet enkel af van uw voorkeur, maar eveneens van het budget waarover u beschikt.

Zwembaden uit beton

Als materiaal voor een stevig en duurzaam zwembad kan u de voorrang aan beton geven. Aangezien dit soort zwembad niet demonteerbaar is, heeft u bijgevolg een bouwvergunning nodig. Verwacht ook een langere bouwtijd, aangezien de droogtijd van het beton.

Zwembaden uit hout

Naast een mooi visueel aspect vormt zwembaden uit hout ook een goed alternatief voor zwembaden uit beton. De plaatsing is nogal vlug en eenvoudiger.
Maar dit soort zwembaden moeten wel regelmatig onderhouden worden.

Zwembaden uit inox

Het is niet te ontkennen dat dit soort zwembad een esthetische meerwaarde biedt. Weet echter dat wanneer u voor een inox zwembad kiest, het zwembad in een blok geleverd wordt.

Kuip uit polyester

De structuur van uw zwembad kan eveneens de vorm aannemen van een kuip uit polyester. Kiest u voor dit materiaal, voorzie dan zeker voldoende ruimte in uw tuin of op uw terras, aangezien het zwembad in een stuk geleverd zal worden.

Hoe vind je een aannemer in uw buurt?

Een aannemer zoeken