Over ons

De Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals (BFZ) verenigt aannemers die actief zijn in de bouw en renovatie van zwembaden (zowel traditionele zwembaden als zwemvijvers), fabrikanten van zwembaden en wellnessruimten en verdelers van diverse producten met betrekking tot de zwembadwereld.

Dit betekent dat de ondernemingen het totale bouwproject in zijn geheel kunnen uitvoeren, zowel het onderdeel grondwerken en funderingen, als de andere bouwtechnieken (ruwbouw, speciale technieken en afwerking) om aan de klant een globaal resultaat aan te bieden.

De federatie voert vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom kunnen enkel ondernemingen die een minimale financiële draagkracht en minimale technische bekwaamheden kunnen bewijzen lid worden.

Het voldoen aan deze strenge voorwaarden garandeert de opdrachtgever een optimale garantie en bescherming.

De Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals maakt deel uit van de Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba), een Koninklijke vereniging opgericht in 1881. De Faba groepeert 17 lokale verenigingen en verenigt ongeveer 4.500 ruwbouw- en algemene bouwaannemers.

De Faba is een organisatie binnen de Cluster “Ruwbouw en Algemene Bouwaanneming” van de  Confederatie Bouw. Aldus beoogt de Faba alle federaties te kunnen verwelkomen, alsook de beroepsorganisaties en de bedrijven die actief zijn in de ruwbouw, in de afbraak en de ontmanteling, in de sanering en recyclage, in de beton- en funderingstechnieken, in de infrastructuurwerken, in de spoorwegwerken, in de industriële en residentiële bouw; algemene bouwaannemers, onderaannemers, maar eveneens ontwikkelaars-bouwheren en promotors van woningen.

Hoe vind je een aannemer in uw buurt?

Een aannemer zoeken