Project omschrijving

Met iets meer dan dertig jaar ervaring in de zwembadsector, met uitzonderlijke partners en gerenommeerde fabrikanten, wilde Blue Concept de fundamentele principes en technieken van zijn vak ter discussie stellen …

Blue Concept heeft het ideale zwembad opnieuw uitgevonden door gebruik te maken van moderne technologieën om zo te beantwoorden aan hogere en actuelere eisen: een duurzame en compromisloze investering, meer eigentijdse afwerkingen en esthetiek, zuivere en natuurlijke waterkwaliteit met een minimum aan onderhoud en aan impact op het milieu.

Het Infinity zwembad is gebaseerd op een nieuwe constructietechniek, in massief gewapend beton, waarbij de wanden, de bodem, de leidingen en de randconstructies in één keer worden gestort om één onverwoestbaar monolithisch blok te vormen. Die constructietechniek in monoblok van gewapend beton is speciaal ontworpen voor zwembaden, ze is het onderwerp van specificaties die zijn goedgekeurd door het controlebureau SOCOTEC in Frankrijk.
De binnenbekleding in keramische platen met een zeer hoge dichtheid en in groot formaat is onverslijtbaar. Haar uitzicht en natuurlijke waterkleuren zijn uitzonderlijk. De rand en het water worden gespoeld met een gepatenteerde, geïntegreerde overloopgoot die een hoog niveau en een minimalistisch design mogelijk maakt. De watercirculatie wordt verhoogd en ultrafijne filtratie. Het water wordt op natuurlijke wijze behandeld en, optioneel, automatisch geregeld. Zuiverheid, zachtheid, ecologie en minimaal onderhoud.

Geen enkel ander zwembad is zoals Infinity.