Project omschrijving

Stéphane en Philippe Meeùs richtten in 2010 Blue Factory SA op.

Hun passies? De schoonheid van zwembaden en de techniciteit van het vak…

Toen zij respectievelijk 24 en 22 jaar oud waren, hebben de twee broers hun bekwaamheden en eerste beroepservaringen gebundeld om zichzelf de middelen te geven om te slagen in het combineren van een goed uitgevoerde baan met hun passie.

Vanaf het begin hebben zij prioriteit gegeven aan opleiding en technische kennis.

Zij investeren in aangepast en kwaliteitsvol materiaal. Zij delen hun engagement binnen hun veelzijdig en dynamisch team om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten, die steeds meer gewonnen zijn voor hun gepassioneerde aanpak. Het is een professioneel, jong en rigoureus team.

Zij ontwikkelen een innovatief en inspirerend bedrijf in uw regio.

Het grote aantal volledig tevreden klanten is hiervan het bewijs. Na tien jaar kunnen we zeggen dat Bluefactory een succesverhaal is!

Stéphane zal uw bevoorrechte contactpersoon zijn: van de droom tot het ontwerp, zal hij u begeleiden bij de uitvoering en de opvolging van uw project. Philippe zal de teamorganisator zijn en uw technische referentie. Dankzij zijn professionele veelzijdigheid, zal hij uw project optimaliseren. Samen zorgen zij voor een globale en pragmatische aanpak vanaf de ideale implementatie van uw project tot de eerste duiken!

Blue Factory is uw specialist die uw droom werkelijkheid maakt!