Project omschrijving

Sinds de oprichting in 1978 is Hanna Instruments internationaal uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van meet- en regelapparatuur voor waterkwaliteitsanalyses. Wereldwijd heeft Hanna Instruments meer dan 60 lokale verkoop- en servicekantoren en vier eigen productievestigingen in Europa en Amerika.

In de Benelux is Hanna Instruments sinds 1987 de vertrouwde en deskundige partner van de betere zwembadinstallateur. Hanna Instruments ondersteunt zijn klanten met de nodige technische kennis én service na verkoop.

Regelmatig worden er cursussen en workshops georganiseerd om de kennis van de installateurs op peil te houden. Deze opleidingen omvatten het analyseren van de waterkwaliteit in zwembaden en spa’s en de installatie en het onderhoud van automatische meet- en doseerapparatuur zoals de Security Pool Plus. De specialisten van Hanna Instruments brengen ook regelmatig een persoonlijk bezoek aan de zwembadbouwers om op deze manier kennis en informatie over te dragen.

Hanna Instruments is één van de weinige fabrikanten van meet- en doseerapparatuur die in België én Nederland fysiek aanwezig zijn en waar installateurs rechtstreeks bij terecht kunnen. De  voordelen van dergelijke directe samenwerking tussen fabrikant en zwembadbouwer zijn legio!

Winninglaan 8
9140 Temse

T 03 710 93 40

Website: www.hannainstruments.be/nl/toepassingen-meten-analyseren/zwemwater/